Χρόνος Παράδοσης

Για τα διαθέσιμα προϊόντα, ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες για Κρήτη, Αττική & Πρωτεύουσες Νομών. Για δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Σε περίπτωση που κάποιο από το προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι σε έλλειψη από τον κατασκευαστή, θα σας καλέσουμε προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 1-4 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν. Οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 14:00, επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα (εξαιρούνται οι Κυριακές και οι αργίες). Σε περίπτωση που κάποια από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς την ημέρα που θα συλλέξουμε όλα τα προϊόντα. Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε μέρος της παραγγελίας σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2810283378 (έως τις 15:00) ή να μας ενημερώσετε μέσω email στο [email protected] για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την παραλάβετε το συντομότερο δυνατόν.

 

Έξοδα Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλονται μέσω της εταιρίας Elta courier.

Το κόστος αποστολής είναι 6,40 €.

Για πληρωμή με αντικαταβολή η χρέωση θα είναι 3,40 € επιπλέον. 

 

Επιστροφές

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από το προϊόν που αγοράσατε καλέστε μας στο 2810283378 εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Τα προς επιστροφή προϊόντα για να γίνουν δεκτά θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί, να είναι στην συσκευασία με την οποία τα παραλάβατε, καθώς και να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο/δελτίο αποστολής.

Μαξιλάρια ύπνου, παπλώματα και επιστρώματα δεν γίνονται δεκτά για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθος στην παραγγελία από εμάς, τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει η εταιρία μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Διεύθυνση αποστολής:
ΑΔημάκης
Αγίου Μηνά 19-21
Ηράκλειο Κρήτης, 71201

Website Security Test