Φθίνουσα Ταξινόμηση

  1. Παιδικό χαλάκι Funny σε 3 σχέδια: Αρκούδος (πράσινο), Κάστορας (μπλε), Ελεφαντίνα (μωβ). Σύνθεση: 100% Polyamide Διάσταση: 50x80

  2. Παιδικό χαλί digital print, του οίκου Greenwich Polo Club. Τα παιδικά χαλιά της σειράς Essential, είναι απαλά στην αφή, με υποαλλεργικά ανεξίτηλα χρώματα και ανθεκτικά στη χρήση. Αυτό που χαρακτηρίζει την συλλογή είναι οι απαλές αποχρώσεις, τα διακριτικά σχέδια και το διαχρονικό ύφος. Επιλέξτε Greenwich Polo Club για να απολαύσετε ποιότητα, στυλ και πολυτέλεια. Διάσταση: 110×160 . Σύνθεση πέλους: 100% microfibre . Σύνθεση κάτω πλευράς: 70% cotton 30% pol.

  3. Παιδικό χαλί digital print, του οίκου Greenwich Polo Club. Τα παιδικά χαλιά της σειράς Essential, είναι απαλά στην αφή, με υποαλλεργικά ανεξίτηλα χρώματα και ανθεκτικά στη χρήση. Αυτό που χαρακτηρίζει την συλλογή είναι οι απαλές αποχρώσεις, τα διακριτικά σχέδια και το διαχρονικό ύφος. Επιλέξτε Greenwich Polo Club για να απολαύσετε ποιότητα, στυλ και πολυτέλεια. Διάσταση: 110×160 . Σύνθεση πέλους: 100% microfibre . Σύνθεση κάτω πλευράς: 70% cotton 30% pol.

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Website Security Test